The smart Trick of آنتی بیوتیک برای سرماخوردگی و آنفولانزا That No One is Discussing
The smart Trick of آنتی بیوتیک برای سرماخوردگی و آنفولانزا That No One is Discussing
Blog Article
مصرف میوهها و سبزیجات سرشار از ویتامین C مانند پرتقال، لیمو و نارنگی
استفاده از واکسن آنفولانزا برای زنان پیش از اقدام به بارداری
مجله پزشکی درمانکده / سلامت جسم / بیماریهای عفونی / آنفولانزا چیست؟ با موثرترین روشهای درمان از آن خلاص شوید
او در پاسخ به این پرسش که واکسن آنفلوانزا در اختیار چه گروهایی قرار میگیرد، اظهار کرد: اولویت بندی گروه های پرخطر سالانه توسط وزارت بهداشت اعلام میشود. امسال نیز گروه های واجد شرایط دریافت واکسن به ترتیب شامل کلیه پرسنل بخش درمان و بهداشت، دامپزشکی، بیماران مبتلا به نقص سیستم ایمنی، سرطان و سایر بیماری های خاص، جانبازان و ایثارگران مبتلا به بیماریهای زمینهای، زنان باردار(تا دو هفته بعد از زایمان) واکسن دولتی رایگان دریافت خواهند کرد.
به عبارتی هرچه تعداد افراد بیشتری، خود را در برابر این بیماری واکسینه کنند، میزان گسترش آن را تا حد زیادی کاهش خواهند داد. زمان تزریق این واکسن، طبق توصیه اغلب پزشکان، اواخر آبان است زیرا فصل سرماخوردگی هنوز آغاز نشده و بدن میتواند در فرصت کافی، پادتن های این بیماری را بسازد.
برای ساخت واکسن آنفلوآنزا، محققان از شایعترین سویههای ویروس استفاده میکنند. بعد از تزریق واکسن، بدن علیه آن سویهها آنتیبادی ترشح میکند تا از شما در برابر ویروس محافظت کنند.
چند روز طول میکشد تا از شر آنفولانزا خلاص شویم؟ علائم آنفولانزا معمولاً در عرض ۴-۷ روز شروع به ناپدید شدن میکند.
در صورت لزوم می توانید با دکتر داخلی آنلاین مشورت کنید و هم می توانید به صورت حضوری به متخصص داخلی مراجعه کنید.
افرادی که با پرندگان آلوده و فضولات آنها در ارتباط هستند ممکن است به ویروس آنفلوآنزای مرغی آلوده شوند. این آنفولانزا اسهال بیماری اغلب خفیف است، اما در بعضی موارد به مرگ پرنده یا انسان منجر میشود.
برای اطلاع از علائم و درمان آنفولانزا در کودکان ، مقاله ی مربوط به بیماری آنفولانزا در کودکان را از پذیرش ۲۴ مطالعه بفرمایید.
اگر علائم بدتر شدند، با پزشک تماس بگیرید تا در صورت لزوم برای شما داروی ضد ویروس تجویز کند.
البته علائم دیگری مانند اسهال و استفراغ، بی اشتهایی، گلو درد و …نیز در کودکان دیده میشود اما علائم ذکر شده در بالا، شایع تر است.
همهی افراد در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند؛ اما برخی افراد که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض ابتلا به عفونت آنفولانزا قرار دارند. افراد زیر بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند:
علائم کووید-۱۹ (بیماری کرونا)، آنفلوآنزا و آلرژی بسیار شبیه هم هستند. با این حال، تفاوتهایی هم بین آنها وجود دارد. علائم اصلی کووید-۱۹ عبارتاند از: